Lata dagar i Dalarna

    Vi är hemma hos min mamma i Falun och har lite julledigt några dagar. Det är välbehövligt, minst sagt. Igår firade vi jul (igen) hemma hos min moster, och det var precis som det ska vara. Vilken ynnest att få ha både jul hemma hos oss och en vanlig jul med de traditioner som jag är van vid. Älskar att umgås med min släkt, det är så mycket diskussioner och skratt. Och god mat!

     

    Idag har vi varit en sväng och hälsat på min äldsta kompis Anna. Äldsta som i känt varandra längst alltså, hon är i min ålder och jag är ju inte det minsta gammal. Freja tyckte det var fantastiskt kul, för hos Anna fanns det enorma mängder Duplo att bygga med. Även Frejas pappa var väldigt nöjd med detta faktum.

    Nu har lugnet sänkt sig här under Frejas lunchvila. Mamma läser tidningen, Jonas har möjligen somnat inne hos Freja och jag tömmer kameran på bilder. Resten av dagen har vi absolut ingenting planerat. Så himla skönt, att bara vara lite grann.