Personligt

Mitt 2016

Ännu ett år är till ända, och dessutom ett ganska fantastiskt sådant! Såhär på 2016 års sista dag tänkte jag att det är dags att summera.

TLDR: Mådde bra (nästan hela tiden), gifte mig, blev gravid igen.

Januari

I början av januari återhämtade jag mig från att ha donerat benmärg via Tobias Registret. Jag var öm i ryggen ett tag och det var så skönt när jag kunde börja röra mig ordentligt igen. Jag tog de första stapplande stegen mot att komma igång med löpningen.

Februari

Jag fyllde 30 och det var ungefär det roligaste ever! Hann med både middag med familjen och en väldigt lyckad fest. Plus att mina fina kollegor firade mig med frukost, det blev jag väldigt rörd över.

Till festen kom en massa gamla kompisar jag inte sett på länge och jag är så glad att jag lyckats återknyta kontakten med ett gäng braiga personer som jag vill ha i mitt liv.

Mars

Jag fick ett plötsligt infall att vara med i #blogg100, vilket var ungefär det bästa beslutet ever. Bloggen fick vakna till liv efter flera år i dvala och jag var och är fortfarande väldigt peppad på det.

Och så firade vi påsk i Kläppen med hela tjocka släkten på mammas sida. Allihop i ett stort hus, med massor av barn och massor av utomhusvistelse. Fantastiskt.

April

Jag var himla huslig och gjorde bland annat glasspinnar av yoghurtkvarg och bakade kakor. Vi förberedde en hel del inför bröllopet, jag fick både mina skor och tärnklänningarna levererade.

Och så var på en massa AW:s, både med jobbet och med fina vänner. Så skoj det var!

Maj

På mina bilder ser det som att det var fantastiskt väder hela maj, och så minns jag det också. Solsken, glada dagar, och upploppet fram till bröllopet. Och så min möhippa! (Som jag knappt bloggade om men som var helt fantastisk).

Jag gjorde Ett foto i timmen en dag och de inläggen är ju faktiskt himla skoj insåg jag nu. Får försöka vara med på det mer framöver.

Juni

Foto: Magnus Stålberg (www.bilderavmig.se)

Rätt bra månad, om vi säger så. Den 4 juni gifte vi oss på Dalasalen i Falun, och det kan vara det absolut finaste jag någonsin varit med om. Inte bara fick jag min Jonas, vi fick dessutom fira det med nästan alla vi ville ha med – tack vare min mamma som hjälpte till en massa ekonomiskt.

Sen hann vi med en massa andra saker också verkar det som, bland annat midsommar i Säffle och årets enda cykeltur värd att tala om.

Juli

Jag köpte en massa bra att ha-pryttlar till hemmet, bland annat de här krokarna som jag fortfarande tycker är väldigt bra. Jonas och Freja målade tavlor tillsammans som blev en succé. Och så hade vi semester tillsammans en massa och det var himla mysigt.

Augusti

Jag skrev hela två inlägg på bloggen under den här månaden och det har sin förklaring. Jag mådde nämligen så himla kasst, och var gravid i de där första veckorna då man inte orkar göra något annat än att sova och äta kex. Tur att jag hade semester!

Och så började Freja förskolan. Helt sjukt, vår lilla bebis blev så stor helt plötsligt.

September

Jag outade graviditeten på jobbet och på bloggen. Så skönt det var att kunna skriva om det, för det har verkligen haft större påverkan på livet än vad jag hade räknat med.

Vi började jobba heltid båda två, och med det hamnade vi rakt in i det berömda livspusslet. Det innebar många tidiga morgnar för mig, vilket var ganska tungt faktiskt när man är van att vara ledig halva veckorna.

Och så åkte jag till Barcelona med jobbet! Det var väldigt trevligt, men jag tänker inte sticka under stol med att jag var rätt avis på de som kunde ta en öl i solen och gå ut och festa natten lång. Själv sov jag mest och hade en helt annan dygnsrytm än kollegorna jag vanligtvis hänger med.

Oktober

 

Fortsatt ganska trött månad faktiskt. Vi försökte ha någon sorts date night som slutade med att vi köpte hem mat från Sibylla och somnade i soffan. Vi åt frukost med våra kompisar, vilket visade sig vara en hit.

Lite sociala aktiviteter hann jag med i alla fall, exempelvis var jag på En skam för Sverige 2. Det var väldigt kul!

November

Jag kläckte den fantastiska idén en adventskalender med aktiviteter, som vi förberedde helhjärtat. Och så jobbade vi, och så sov jag. Det blev snökaos, och Trump vann valet i USA. Lite upp, lite ned.

December

Jul, jul och mer jul. Vi körde på med kalendern, julpyntade och har varit lediga/sjuka en massa. Men det har varit väldigt fint och jag har fått en hel del ny energi inför det nya året.

Sammanfattningsvis ett väldigt väldigt fint år.

4 svar på ”Mitt 2016”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *