Nu är det jullov!

  Äntligen har jag julledigt. Fy fasen vad fint. Jag stängde precis ned jobbdatorn efter att ha gjort klart det sista jag hade på mitt bord, tidrapporterat och satt autosvar på mailen. Himmelriket.

  Igår firade vi minijul hemma hos Jonas mamma och Freja fick sova kvar där, vilket betyder att det är alldeles tyst och lugnt här hemma trots att klockan är halv tio. Igår tyckte jag det var lite jobbigt att hon inte var hemma, saknade henne så (hej gravidhormoner). Idag är jag lite mer OK med det och tar tillfället i akt att jobba undan en massa saker innan Jonas vaknar och vi ska åka och hämta hem henne.

  Vad jag har längtat efter de här två veckorna som kommer nu! Idag ska vi fixa en massa hemma, bland annat försöka göra vårt kontor/gästrum lite hemtrevligare med en bokhylla och en läslampa.

  Imorgon kommer min mamma hit och vi ska fixa inför jul och bara mysa hela veckan. Efter julafton åker vi upp till Falun och hänger några dagar med släkten där. Perfekt. Precis som jag föreställer mig en bra jul.

  En liten liten Freja och Jonas vid läggdags förra julafton.

  En liten liten Freja och Jonas vid läggdags förra julafton.