fbpx

DIY – Väggprydnader

När jag kikade igenom arkivet häromdagen hittade jag två inlägg som jag skrev när jag bodde i Uppsala och försökte inreda min lilla lilla lägenhet på min lilla lilla studentbudget. Jag tycker de tipsen håller än faktiskt, så här är de igen:

1. Skriv ut en massa bilder med liknande färgsättning, sätt upp på väggen – boom, instant jättestor tavla.

2. Gör egna väggord med en personlig text istället för det vanliga Live, laugh, love eller vad nu folk har på väggen nuförtiden. Vill minnas att jag hade en annan vägg också med budskapet I never finish anyth

One Comment on “DIY – Väggprydnader

  1. Har ofta lite svårt för ord på väggarna men "I never finish anyth" var ju fantastiskt rolig. Fnissar fortfarande, briljant! 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *