DIY – Väggprydnader

  När jag kikade igenom arkivet häromdagen hittade jag två inlägg som jag skrev när jag bodde i Uppsala och försökte inreda min lilla lilla lägenhet på min lilla lilla studentbudget. Jag tycker de tipsen håller än faktiskt, så här är de igen. Båda grejerna gör du med vanligt skrivarpapper och fäster på väggen med häftmassa.

  1. Skriv ut en massa bilder med liknande färgsättning, sätt upp på väggen – boom, instant jättestor tavla.

  En vägg med texten "while(!asleep()) sheep++"

  2. Gör egna väggord med en personlig text istället för det vanliga Live, laugh, love eller vad nu folk har på väggen nuförtiden. Vill minnas att jag hade en annan vägg också med budskapet I never finish anyth

  Gratis minikurs: 3 verktyg för dig som aldrig hinner klart

  Anmäl dig till en minikurs som ger dig fler verktyg att hantera en vardag som snurrar för snabbt.