Fokus och mål för 2017

  Mmm, långsiktig planering. Så himla skoj! Jag satte mig faktiskt på nyårsafton (istället för att gå på fest) och såg över mina långsiktiga mål och valde fokus för det kommande året. Det blir såklart ett år i familjens tecken, något annat vore ju märkligt med en ny liten knodd på väg, men jag har även några andra saker jag vill fokusera på.

  Dom här plus en till ska få all min kärlek och nästan all min energi.

  Fokusområden 2017

  Ekonomi
  Visst, jag har bra koll på vår ekonomi och vår budget. Men – vi har inte gjort jättestora ansträngningar för att hålla nere våra levnadskostnader de senaste åren. Det här är ett viktigt område för mig i år, både vår gemensamma ekonomi och min privata.

  Familj
  Såklart. Ett till barn betyder att vi kommer vända upp och ned på hela familjelivet, och vi kommer nog behöva året på oss att hitta rätt som tvåbarnsfamilj. Här behövs det läggas krut så att alla mår bra.

  Socialt
  Alltså jag är så kass på att hålla kontakten med folk jag bryr mig om. Fast jag anstränger mig. Jag vill umgås i vardagen i år: bebishänga med andra föräldrar, bjuda hem folk på middag, spela sällskapsspel och sånt. Kanske ta en AW också nån gång.

  Bloggen
  Det är så himla skoj att blogga! Jag har återupptäckt nu på senare tid hur mycket jag gillar att skriva och dela med mig av sånt som jag tycker är intressant. Det finns typ en miljard idéer sånt jag vill göra och skriva om, det enda som stoppar upp lite är antalet tillgängliga timmar på dygnet. Jag får väl helt enkelt göra några omprioriteringar.

  Träning och kost
  Jag har inte tränat supermycket sen jag blev gravid, nej. Jag vill hitta tillbaka till den där starka pigga Carin som var i början på sommaren, när jag faktiskt kunde springa till bussen utan att avlida. Det är lugn takt som gäller dock, jag väntar och ser vad jag orkar med när jag gjort årets största utmaning: föda barn.

  Jag har faktiskt varit på gymmet! Två hela gånger hittills!

   

  Mål jag vill uppnå till slutet av 2017

  • Ha två barn
  • Öka mitt tillgängliga sparade kapital med 33%
  • Ha genomfört Couch25K (igen… tänk om jag kunde få komma vidare nån gång)
  • Haft regelbunden kontakt under året med minst 5 vänner
  • Ha bjudit hem folk regelbundet under året

  Vad har ni andra för fokus och mål för 2017? Någon som har något bra tips för att spara pengar i vardagen? Någon som också satsar på att komma igång att träna sådär till sommaren ungefär och vill ha en peppkompis? 

  3 kommentarer till “Fokus och mål för 2017”

  1. Åh! Jag kan verkligen känna igen det där med att hålla kontakten med nära vänner. Det går verkligen i perioder för min del! Ibland typ isolerad och glömmer bort vännerna och andra perioder supersocial!

   Lycka till med allt och lite extra i löpningen sen! På min egen blogg så har jag några inlägg på det temat som du kanske kan inspireras lite av när det börjar bli dags: http://beautifullife.se/category/kat-personlig-tranare/lopning/

   Trevlig helg!
   /Anna

  Kommentarer är stängda.