Gravid i vecka 29

  Nu är jag gravid i vecka 29, och sent omsider blir det av att uppdatera om den här veckan också. Vi har haft full rulle i Falun och fick dessutom nattgäster när vi kom hem så det har inte funnits så mycket tid att sätta sig och skriva.

  Jag blev helt chockad nu när jag tittade på bilden, min mage har blivit helt gigantisk känns det som. Det är ju bra, såklart, att bebisen verkar växa och så, men det är ju för tusan ett gäng veckor kvar. Hur ska detta sluta?

  Jag gjorde en upptäckt förra veckan. En dag i Falun så var vi iväg hela släkten och tränade tillsammans på ett gym. Vi körde något som heter Easyline, vilket väl närmast kan beskrivas som cirkelträning i maskiner med ganska lågt motstånd. Jag var så himla opepp på detta innan, för jag hade ont i hela kroppen – men faktum är att det kändes hundra gånger bättre i ryggen efteråt.

  Så nu med såhär 10-11 veckor kvar tills bebis kommer har jag insett att jag behöver börja träna på gym. Jag ska försöka återskapa de rörelserna vi gjorde då, och träna mest ben, axlar och rygg i maskiner (med nästan inget motstånd). Det ska bli spännande att se vad det gör för måendet. Utmaningen är att hitta tiden bara, i ett ganska fullspäckat schema.

  Veckan som kommer ska jag jobba, men Jonas är hemma med Freja så jag behöver inte hämta på föris. Planen är att känna efter hur det känns och om det känns rimligt att fixa de sista 7 veckorna sen innan ledigheten utan att gå ned i tid. Hoppas på det, för nu vill jag känna att jag åstadkommer något på jobbet innan jag checkar ut helt!

  Nu är det dessutom rätt sida årsskiftet, så nu kan vi börja förbereda ordentligt tycker jag. Firade detta faktum med att klicka hem ett Newborn Set till vår Tripp trapp-stol och börja forska i det här med syskonadapter till vagnen. Snart känns det som att vi kan hämta upp bebiskläderna från förrådet! Iiih så spännande!

  Hur mår alla andra gravida där ute? Vad är planen för er nu när vardagen börjar igen?

  Gravid i vecka 29

   


  Vi väntar en lillasyster till Freja, beräknad i slutet på mars 2017. Alla inlägg hittills om graviditeten finns samlade här: Gravid med andra barnet.

  6 kommentarer till “Gravid i vecka 29”

  1. Men vilken fin mage! Spännande att det är så nära, och kul att börja plocka fram alla saker 🙂 Innan Fiona kom var jag inne i hennes rum (lite för) många gånger och tittade och tänkte att där ska en liten ligga. Jag har kört easyline för några år sedan och gillar det, alldeles lagom och det blir lite vad man gör det till. Önskar att jag hade tränat när jag var gravid också men jag var för lat – dumt nog. Och hoppas du fick en bra nyårsafton och att din man inte mådde för illa dagen efter 😉

   1. Carin H Brander

    Ja tänk, snart har vi en sån liten liten skrutt igen. Har tittat på Frejas bebisbilder en massa och kan inte förstå att hon varit så liten.

  Kommentarer är stängda.