Gravid i vecka 30

  Wohoo, milstolpe! Nu är jag gravid i vecka 30. Som jag har längtat efter en vecka som börjar med en trea. Det har varit lite tufft att komma tillbaka till jobbet, kroppen vill liksom inte åka den ”långa” resan in till stan. Speciellt inte när det är svinkallt och snöigt.

  Jag bestämde mig ju förra veckan för att se till att träna på gym nu, men det har vädrets makter lite grann satt stopp för. I tisdags skulle jag åka efter jobbet men då blev det snökaos och klass 2-varning istället. Igår orkade jag bara inte, men idag var jag faktiskt iväg en sväng på lunchen.

  Det var fantastiskt skönt att röra på sig lite, även om det var betoning på lite. Jag körde 5 maskiner med nästan ingen vikt alls. Och så lyckades jag sätta mig bakfram i en maskin och blev rättad av en annan kvinna som var där och tränade. Gymproffset liksom. Det ger väl kanske inte resultat på en gång men jag känner mig faktiskt lite smidigare och inte så trasig nu ikväll. Har inte ens tagit det obligatoriska kvällsbadet.

  Annars känns det väl ganska lika tycker jag. Bebisen ger sig till känna med jämna mellanrum. Det är svårt att böja sig ned och ta på strumpor och skor. Sätter jag mig på golvet är det lögn att komma upp igen. Inga kläder är bekväma. Som det ska vara när man är gravid i vecka 30.

  Är du också gravid? Vilken vecka är du i? Orkar du jobba och träna? Berätta!

  Gravid vecka 30

   


  Vi väntar en lillasyster till Freja, beräknad i slutet på mars 2017. Alla inlägg hittills om graviditeten finns samlade här: Gravid med andra barnet.