Gravid i vecka 31

  Gravid i vecka 31 ja. Nu är det tungt. I måndags drog vardagen igång med full kraft och det tog väl en halv dag innan jag klappade ihop. Jag sover så. himla. dåligt.

  Det har gått åt mycket tankekraft på kvällarna och nätterna att oroa mig för hur jag ska få ihop jobbet nu innan jag går på ledighet, men nu tror jag att det finns en plan som kommer hålla. Jag har fattat det som att jag kommer få fokusera på ett uppdrag nu, vilket kommer göra under för min sega hjärna. Det har tagit dagar att ställa om sig från ett projekt till ett annat.

  Natten till tisdag sov ingen i hela familjen bra, så då hade jag i alla fall sällskap – fast det är å andra sidan inte så vilsamt med en trotsig tvååring som inte alls vill sova när klockan är mitt i natten.

  Natten till idag skulle jag äntligen få sova. Jo tjena. Jobbet är löst, Freja sov hela natten, men det hjälpte inte ett jota. Det känns liksom inte som att jag kommer ned i någon djupsömn alls, bara ligger och vrider mig. Och vaknar med jämna mellanrum och kan inte somna om.

  Det är totalt ologiskt att det ska bli såhär! Om det är någon gång man ska vila och sova så är det ju nu. Den som tänkt ut hela den här reproduceringsbiten måste haft en skruv lös. Jag har klagomål på i stort sett allt, förutom det allra första steget och att man får en gullig bebis i slutändan.

  För gulliga är de ju, de små liven. Vi var på dop i helgen och där fanns det förutom dopföremålet även en 3-månaders. Och herreminje vad söta de är! Tänk att vi ska få en till sån att snusa på. Det är nästan så att det är värt det.

  Någon mer som fick en tröttchock när vardagen drog igång?

  Gravid i vecka 31

   


  Vi väntar en lillasyster till Freja, beräknad i slutet på mars 2017. Alla inlägg hittills om graviditeten finns samlade här: Gravid med andra barnet.

  1 kommentar till “Gravid i vecka 31”

  1. Fin bild. Saknar verkligen gravidmagen när jag ser andra gravida. Nu är vår minsta 1 år och tiden går så fort 🙂

  Kommentarer är stängda.