Musikquiz 30-årsfest

  Här är en kul aktivitet till 30-årsfesten: musikquiz! Vill du göra det extra svårt (och kul!) så låter du gästerna svara dels titel och artist som vanligt – men också vilket år låten är ifrån. Riktigt svårt, men också riktigt kul!

  Här finns en playlist och ett facit att utgå ifrån (dock för den som fyllde 30 2017, så du får nog göra lite handpåläggning själv):

  Spellista på Spotify
  Facit till musikquiz 1987-2017 (PDF)  En enklare variant är att göra en likadan playlist fast i kronologisk ordning, och så får gästerna gissa artist och titel som vanligt. Det kan vara tillräckligt svårt det.

  Musikquiz passar så bra på en 30-årsfest, det är tillräckligt många låtar för att det ska vara svårt och tillräckligt gamla för framkalla ett visst mått av nostalgi.

  Musikquiz