Tavla med kvällsrutin för barn

  Det är inte alltid Freja vill som vi vill när det är dags att göra sig i ordning för sängen. Det är ganska ofta så, faktiskt, att hon hellre vill springa runt runt eller snurra på stället när vi vill att hon ska borsta tänderna.

  Inspirerad av husguden Daniel Tiger som sjunger en sång på kvällen om allt han ska göra, tänkte jag att det vore trevligt om vi kunde ha en lista eller något att titta på. Det landande i att jag gjorde en tavla med bilder och text.

  Vi har provat några kvällar nu och även om jag kanske inte kan påstå att det är någon mirakelkur så har det i alla fall inte skadat. Hon tycker det är väldigt kul att titta på bilderna och säga vad som kommer näst i alla fall, så det får väl räknas som en win.

  Här kan du ladda ned en PDF som du vill prova samma sak hemma hos dig.

  1 kommentar till “Tavla med kvällsrutin för barn”

  Kommentarer är stängda.