What a difference an hour makes

    Nu efter nyår så har Jonas gått ned i tid och jobbar en timme kortare varje dag. Det låter ju rätt lite, men vilken himla skillnad det är!

    Före: Hämta Freja på förskolan, mysa/leka nån timme, försöka laga mat samtidigt som Freja plötsligt inte alls är nöjd med något annat att än att bli buren på, äta klockan 18, hoppa direkt på nattning och sen nån gång vid halv nio ha lite tid att typ prata med varandra.

    Nu: Hämta Freja på förskolan, mysa/leka nån timme, Jonas kommer hem, laga mat i lugn och ro medan Freja och Jonas leker tillsammans och vi hinner prata lite om dagen, äta 17:30, hänga lite som familj alternativt så kan jag ta ett bad, natta i lugn och ro.

    Såhär skulle vi gjort för länge sedan. Det är klart att det blir lite påverkan på ekonomin, men vi får prioritera lite.