Nytillskott i garderoben

  Shopping står ju inte superhögt på priolistan just nu, men några saker har faktiskt hittat hem till mig nu på senaste.

  Först och främst så fick jag helt fantastiska nya vita sneakers i födelsedagspresent. De är typ det finaste jag någonsin sett! Sen hittade jag ett annat par bruna stövlar på Tradera, och en dag när jag släpade mig iväg till Myrorna så hittade jag ett par gravidjeans och ett silverarmband som fick följa med hem.

  Så nu känns det väldigt mycket bättre på skofronten och jag har ett till par byxor att variera med tills bebis vill komma. Sweet!

  2 kommentarer till “Nytillskott i garderoben”

  1. Åhh, gud så snygga sneakers. Vet du var dem är ifrån? 🙂 Letar vita sneakers som en tok och dedär från adidas var skitfina! 🙂

   1. Carin H Brander

    Ja men visst är de snygga? Jag är helt kär. De är köpta på Stadium tydligen.

  Kommentarer är stängda.