Göra rent sneakers

    Jag fick ju ett par fantastiska vita skor i födelsedagspresent för ett tag sedan, så på senaste har jag efterforskat lite hur jag ska göra rent sneakers. Det var kunskap som kom till nytta nu, när Jonas kände att han behövde piffa upp ett par av sina skor.

    Tricket till att få vita sulor rena är nämligen: tandkräm! Det ska vara whitening tandkräm som är vit, inte sån med gelekonsistens som oftast är blå. Vi har en speciell som ligger i skoputsarlådan. Jag har stått och skrubbat med en tandborste, men Jonas kom på den briljanta idén att använda en Scotch Brite istället (den gula sidan tror jag). Det var ganska mycket mer effektivt. Sen ska han såklart ta allt till en högre nivå och passade på att färga de smutsiga skosnörena med skokräm också. En klar förbättring!

    Göra rent sneakers före-bild
    Göra rent sneakers efter-bild