Blandat

Jag vill också gå på The Influencer Convention!

På tal om att jag är rätt blyg så blir jag vanligtvis inte speciellt ledsen över att jag måste missa event med en massa okända människor. Men just nu är jag faktiskt väldigt besviken, för jag hade så gärna gått på The Influencer Convention (TIC). Tyvärr sätter den nära förestående bebisen stopp för det i år.

TIC är Sveriges största konferens om influencer marketing och personal brandning. Den riktar sig inte bara till influencers (t ex bloggare och YouTubers) utan också till varumärkesstrateger, marknadsförare och företagsledare som vill lära sig mer om de här spännande ämnena.

Programmet är späckat med en massa spännande talare, bland annat Elin Häggberg som driver bloggen Teknifik, en av mina favoritbloggar för tillfället. Dessutom blir det workshops om bland annat matfoto (den känner jag starkt att jag är i behov av…)

Summa summarum: Tycker du att det låter det minsta intressant så tycker jag att du ska gå på det här! Jag tror att det kommer bli en fantastisk konferens med möjligheter att träffa och lyssna på en hel drös med grymma och inspirerande människor. Och nästa år kan vi väl gå tillsammans?

2 svar på “Jag vill också gå på The Influencer Convention!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *