Microbacon – Recension

  Till och med jag tyckte att det här var en lite onödig grej redan när jag beställde den. Men jag kunde inte motstå. Bacon i micron liksom, what’s not to like? Den här prylen har jag alltså valt ut och betalat med egna pengar, för jag är lite märklig på det sättet. Den är köpt på CoolStuff.

  Låt mig presentera Piggy Wiggy Microbacon. En plåt med lock kan man väl säga, gjord för att tillaga bacon i micron. Första intrycket var att det känns väldigt fel att locket är grisrosa och att knoppen är en grisfigur (som inte ens ser glad ut – fast det kanske hade varit ännu värre).

  Instruktionerna är enkla: Lägg i bacon och micra i 1 minut per skiva bacon. Själva funktionen är det inget fel på, den gör precis det den ska. Möljligen kan man köra lite kortare tid. Men! Det är riktigt dumt att det inte får plats ett helt paket bacon. På produktbilderna är det 5 skivor (vilket fortfarande är en för lite) men jag skulle säga att 3 är ett rimligt antal att köra.

  Försök inte använda den här för att steka mycket bacon, det gör man nog lämpligast i ugn, men ska du göra något snabbt till en-två personer fyller den absolut sitt syfte. De största fördelarna skulle jag säga är att baconet sköter sig själv i micron och att det är lättare att bara stoppa in den här i diskmaskinen istället för att diska stekpannan.

  Slutsats och betyg

  Nja. Jag vet inte om den här är värd sin plats i skåpet, om man inte äter bacon varje dag och har diskmaskin, då skulle den nog göra vardagen pyttelite grann enklare.

  Idé

  Pris

  Nytta för oss