Tjäna pengar med Google Opinion Rewards

  Här är dagens tips för dig som använder en Android-telefon: Installera appen Google Opinion Rewards. Den kommer från en säker källa, eftersom det är Google själva som gjort den. Kortfattat kan man säga att den funkar såhär: Svara på korta undersökningar och få pengar som du kan använda för att köpa exempelvis appar, musik eller böcker.

  Jag har använt den här appen ett bra tag nu och tycker den är fantastisk. Jag är väldigt investerad i Googles ekosystem redan och har gjort ett medvetet val att låta dem ”veta” mycket om mig, för jag får så mycket tillbaka av det. Så mig gör det inte speciellt mycket alls att svara på frågorna i undersökningarna. Det handlar oftast om mina shoppingvanor – jag får frågor om jag hört talas om ett visst varumärke eller besökt en viss butik.

  Det dyker upp någon undersökning i veckan kanske, och jag får några kronor på mitt konto varje gång jag svarar. De pengarna kan jag använda på Google Play eller för att betala för mitt extra utrymme på Google Drive som jag använder för mina foton. Hur grymt?

  1 kommentar till “Tjäna pengar med Google Opinion Rewards”

  1. Men smart! Jag är ett stort fan av Google och tycker att de gör riktigt bra och fiffiga saker. Så klart inte allt som är hur bra som helst men det gillar jag också, de prövar sig fram.

  Kommentarer är stängda.