Vardagskapseln februari 2017

  Nu har mitt projekt med en kapselgarderob för hemmabruk hållit på ett tag. Jag har ju inte direkt så mycket annat för mig på dagarna så det är en tacksam grej att pilla lite med. Det innefattar ju planering och att planera är ju typ min favoritsyssla i hela världen.

  Jag försöker dokumentera varje dag på instagram, häng med vettja!

  Det här har jag haft på mig i februari

  Reflektioner

  För det första var det en hemsk idé att försöka ta bilder på olika ställen varje dag. Inte bara för att det är begränsat med ställen att fota på när jag bara är hemma, men också för att det ju ser helt sjukt plottrigt ut och det går inte att få en överblick. Det ändrar vi på direkt.

  Det är svårt med det här med accesoarer alltså. Skorna lyckas jag i varje fall variera lite men det blir inte riktigt att jag använder olika smycken. Mer sånt i mars!

  Tillskott till kapseln

  Några grejer har jag redan visat: Nya sneakers, stövlar, jeans och armband. Sen blev det också en mindre beställning från Zalando som innehöll en jeansskjorta, en T-shirt och ett par ballerina i mörkblå spets.

  Att skaffa framöver

  Mera skor! Skor är kul. Dels vill jag ha ett par slip-ons (typ Toms Classic) och dels vill jag byta ut stövlarna mot något (sandaler kanske?). Jag tänker också några nya scarfs, kanske en grön och en grå.

  Mest längtar jag tills jag kan ha ordentliga byxor igen, då jäklar ska jag byta ut allting. Skinny jeans (inte svarta), boyfriendjeans, byxor i nån rolig färg och ett par snyggare mjukisbyxor vill jag ha. Och en mönstrad maxikjol. Och bättre leggings.

  Vad har du för sorts kläder hemma? Speciellt du som är föräldraledig eller har småbarn?

  1 kommentar till “Vardagskapseln februari 2017”

  1. Jag är den okrönkte drottningen av mjukisbyxor. Dock lite ofrivilligt och jag drar mig inte för att ha dem när jag ska handla. Så fort jag kommer hem är jeans så sjukt obekvämt! Men jag skulle ibland vilja vara lite mer proper. träningstights hade jag velat snöa in på, då kan man ha en oversizetröja på sig och det blir skitbekvämt och man ser mindre slaghasig ut än i mjukisar.

  Kommentarer är stängda.