Vecka 10 – ännu en vabvecka

  Det började ju bra ändå. Och egentligen har det väl varit en bra vecka, men Freja har varit sjuk igen och hemma från förskolan från onsdag. Vilket innebär att Jonas måste vabba eftersom jag inte orkar. Vilket ju är sådär. Sådär för Jonas som inte kan jobba och sådär för mig som mår dåligt över att jag inte kan hjälpa till. Freja har nog inget emot det.

  Igår skulle Denice med familj kommit hit, men det fick vi ställa in eftersom Freja varit sjuk och vi inte vill smitta lillbebisen. Däremot lyckades vi få till resten av helgplanerna, så igår eftermiddag åkte Freja till sin farfar för att sova över där. Jonas passade på att åka hem till en kompis och jag tog en hemmakväll själv. Det var riktigt välbehövligt för alla tror jag och idag har vi vaknat glada och pigga. Jag sov ända till klockan 8!

  Idag ska Jonas och Freja på kalas hos Jonas kusinbarn. Jag är nästan så pigg att jag skulle kunna följa med, men jag tror att det är dumt att chansa. Det är nog bäst att fokusera på att vila.

  Veckans mest lästa inlägg

  Hmm, här har vi en definitionsfråga. Mest besök den här veckan är samma som förra veckan, om barn och egentid. Men mest lästa som jag faktiskt skrivit den här veckan är det om mina nya vårkläder.

  Veckans bild

  När Jonas leker med makroobjektivet...

  När Jonas leker med makroobjektivet…

  Veckans läsvärda

  Guldkorn från mitt bloggflöde den här veckan: