Vecka 11 – Fasen så bra!

  Det här har varit en snudd på fantastisk vecka. Den började med häng hos Denice i måndags, och istället för att köra förbi McDonalds på vägen som jag brukar så hade jag med mig hemlagad pasta carbonara vilket kändes himlans vuxet och trevligt! Sen var det såklart mysigt att hänga där i bebisbubblan också, även om längtan blir stor efter vårt eget pyre.

  Tisdagen var lite tyngre. Jag var bara hemma hela dagen, men var ändå så trött att jag fick lov att ringa Jonas och be honom gå lite tidigare från jobbet. Det var ändå bra på något sätt, för vi insåg att jag inte skulle orka hämta på förskolan själv så vi fick lägga upp en plan för resten av veckan – och vilken toppenplan det blev!

  Vi fick kalla in lite förstärkningar och det har varit så himla kul, speciellt för Freja. I onsdags hämtade hennes farfar och hon var helt exalterad över det och hade pratat om det hela dagen berättade pedagogerna. I torsdags hämtade jag hit Denice och så gick vi tillsammans och hämtade. Och i fredags kompade Jonas ut jättetidigt vilket betyder att vi fick en supermysig eftermiddag tillsammans. Helt fantastiskt, vad glad jag är att det blev så bra.

  Och nu är både Jonas och Freja lediga i väntan på bebisen (och ett tag efteråt). De håller på med lite projekt här hemma medan jag vilar mig så gott det går. Sjukt ändå, blir det något liknande hur det blev med Freja så kommer vi att vara fyra i familjen i slutet av kommade vecka. Jag har nog inte riktigt fattat det.

  Veckans serier/filmer

  Jag har hunnit se en hel del på TV. Tillsammans har vi plöjt Underground och The Blacklist: Redemption. Själv har jag tittat på The Get Down och den sista säsongen av Downton Abbey som jag av någon anledning har missat att se. Och igår såg vi filmen Imperial Dreams som var riktigt bra (plus lagom kort så jag orkade vara vaken hela filmen).

  Veckans mest lästa inlägg

  Det här om vår överlevnadsplan för första bebistiden. Det ska bli väldigt intressant att se hur det går med det, kanske är vi helt ute och cyklar.

  Veckans bild

  Det här är så mycket glädje för mig. Jag har nog inte riktigt förstått hur tufft det varit den senaste tiden. Nu är jag så lättad att solen är här, att Freja är glad och har folk omkring sig som hon tycker om. Att Jonas är hemma nu.

  Det här är så mycket glädje för mig. Jag har nog inte riktigt förstått hur tufft det varit den senaste tiden. Nu är jag så lättad att solen är här, att Freja är glad och har folk omkring sig som hon tycker om. Att Jonas är hemma nu.

  Veckans läsvärda

  Här några bra grejer jag läst under veckan, gör det du också!