Vecka 12 – den där absolut ingenting hände

  Så har hela veckan gått och inte en endaste bebis i sikte. Vi har stigit upp varje morgon, ätit frukost, gjort oss i ordning och försökt aktivera oss så gott det går. Sedan har det blivit framåt middag och vi har konstaterat att det bidde ingen lillasyster idag heller. Varje kväll har jag hoppat i säng tidigt för jag har tänkt att jag behöver ha sovit lite när värkarna drar igång mitt i natten. Och varje morgon vaknar jag och konstaterar besviket att jag sovit väldigt gott den här natten också. Vi får hoppas på veckan som kommer helt enkelt.

  Det är som att kroppen ger sig tusan på att man ska må skitdåligt när väl förlossningen sätter igång. Med Freja sov jag så otroligt dåligt på slutet så jag var helt slut, den här gången sover jag jättebra men börjar på riktigt bli galen mentalt istället. Imorgon har jag i alla fall tid hos MVC så det får bli min nya hållpunkt att klamra mig fast vid.

  Vi har i varje fall fått en hel del gjort hemma. Och med vi menar jag Jonas och Freja, jag har inte direkt bidragit jättemycket (men jag har stickat en filt!). Vi har en numera en matta på balkongen. Freja har fått nya gardiner och en till bokhylla. Vi har äntligen satt upp fler krokar i hallen och gjort ett litet hörn att ställa skorna. På arbetsbänken i köket har vi nu lite förvaring i form av trälådor som agerar hyllor. Fotoböckerna i vardagsrummet har fått flytta upp från bänken de stod på till en tavellist. Vi har köpt ett nytt duschdraperi och sått tomatfrön.

  Veckans serier/filmer

  Vi har tittat väldigt lite den här veckan, konstigt nog. Jag kikade några avsnitt av Black Mirror medan jag gjorde klart stickningen, men annars har vi faktiskt kollat på vanlig hederlig TV.

  Veckans mest lästa inlägg

  Min Hue Shift Agfhan har fått en massa kärlek, och det kan den få vara värd. Alla nya projekt jag kan tänka ut känns lite futtiga nu…

  Veckans bild

  Sconesbakning! För varför inte liksom.

  Sconesbakning! För varför inte liksom.

  Veckans läsvärda

  Lite andra, mer spännande, saker att läsa om den här veckan:

  2 kommentarer till “Vecka 12 – den där absolut ingenting hände”

  1. Men DU är veckans bästa! Skulle precis in hit för att länka till dig för att alla ska hoppa in och säga grattis och upptäcka en fantastisk blogg och så ser ja detta! Gulle dig!

  Kommentarer är stängda.