Vecka 9 – Lugnet före stormen

  En himla bra vecka ändå, den som varit. Alla har varit friska och livet har rullat på. De flesta dagarna har jag spenderat i hemmets lugna vrå med min stickning, men två sociala grejer har det blivit: En fika med två föräldralediga kollegor och så det numera traditionsenliga fredagshänget hos Denice som också är ledig med sin lilla bebis.

  I hemmet blir det inte speciellt mycket gjort. Jonas tog tag i att få upp lite fler tavlor i sovrummet där vi ska ha någon sorts fotovägg. De har varit här och fixat det sista med inglasningen på balkongen också, så nu skulle vi kunna börja inreda där. Det är bara det att vi måste göra rent möblerna och golvet först och det känns så evinnerligt tråkigt och lite för kallt. Vi letar efter fler lampor men hittar inte så mycket vi gillar.

  En vanlig vecka, lite lugnet före stormen känns det som.

  Veckans mest lästa inlägg

  I fredags skrev jag (som alla andra den här veckan) lite om det här med barn och egentid. Det är ett helt gäng som läst, men ingen som sagt något elakt så jag tänker förutsätta att det betyder att det var i alla fall lite vettigt.

  Veckans bild

  Den här lilla skämtaren alltså. Vi köpte bananer, och på vägen hem pillade hon bort klistermärket, satte det på näsan och sa

  Den här lilla skämtaren alltså. Vi köpte bananer, och på vägen hem pillade hon bort klistermärket, satte det på näsan och sa ”Mamma! Snorkråka!”. Bästa humorn.

  Veckans läsvärda

  Här är några andra som skrivit bra grejer under veckan: