Beställa hem mat

  Vi har några rutiner här hemma som är liksom grundpelarna i att göra vår vardag lite enklare. Jag har skrivit om det mesta, men innehåll i en blogg försvinner ju snabbt så jag har valt att lyfta ut vissa saker till egna sidor – för de är faktiskt himla bra.

  Nu finns det en ny sån sida: Hemleverans av mat. Där hittar du hur vi gör när vi beställer hem matvaror för att se till att vi inte får slut på livsviktiga saker som krossade tomater och blöjor. Som bonus bjuder jag även på vår egna inköpslista med basvaror – såklart anpassad efter våra behov men en bra bas för er som vill ta fram en egen. 

  Klicka här för att komma till sidan!

  2 kommentarer till “Beställa hem mat”

  1. Vi kör också på rullande matsedel och hemleverans. Men utöver att jag är organiseringsnörd så är min sambo zombiekatastrofpreppernörd så vi har tagit det här med matförråd steget längre. I vårt ena köksskåp har vi en stor plastback med ett krisberedskapsförråd med konserver och torrvaror som kan kombineras ihop till en veckas mat för hela familjen. Varje gång vi köper något som finns i lådan (krossade tomater, tonfisk, torkad sojafärs, nachos, vetemjöl, etc.) så roterar vi så att krislådan alltid får nya varor. Vi hamstrar inget i den som vi inte äter till vardags. Det gör att vi också ligger steget före och ofta har reservvaror att nalla av i de fall vi glömt bort att köpa något.

   1. Carin H Brander

    Wow, imponerande! Jag har förlikat mig med tanken på att jag säkert inte skulle klara mig en sekund om det blev zombieinvasion, men då vet jag vem jag ska söka upp 🙂

  Kommentarer är stängda.