Nya favoriter

  Innehåller annonslänkar ?

  Jag har begått lite shopping igen. Skor mest, för ja, ni vet, graviditet och sånt. Mina svarta ”mjukisbyxor” har fått ryka från kapseln till förmån för ett par grå. De bruna stövlarna har fått flytta ned i förrådet i väntan på höst, och deras plats har tagits över av ett par sandaler. Och till sist så slog jag till på precis såna slip in-skor som jag kikat på. Nu har jag alla sorters skor jag behöver för sommaren!

  Så himla sköna. Hoppas på att de ska sitta lite mer baggy om ett tag, då kommer de nog bli riktiga favoriter. Dock har de inga fickor, vilket är lite av ett fail när man är föräldraledig - man måste ha nånstans att lägga grejer när bebisen kallar. Länk (Sportamore)

  Så himla sköna. Hoppas på att de ska sitta lite mer baggy om ett tag, då kommer de nog bli riktiga favoriter. Dock har de inga fickor, vilket är lite av ett fail när man är föräldraledig – man måste ha nånstans att lägga grejer när bebisen kallar. Länk (Sportamore)

  Mitt favoritmärke, Rieker, som gör grymt sköna skor. Jag har velat ha bruna sandaler ända sedan jag tappade bort de jag hade sommaren 2009, så det här var på tiden. Länk (Footway)

  Mitt favoritmärke, Rieker, som gör grymt sköna skor. Jag har velat ha bruna sandaler ända sedan jag tappade bort de jag hade sommaren 2009, så det här var på tiden. Länk (Footway)

  Det här är en ny sorts sko för mig med lite annan siluett. Det ska bli kul att variera med lite olika tåform! Länk (Footway)

  Det här är en ny sorts sko för mig med lite annan siluett. Det ska bli kul att variera med lite olika tåform! Länk (Footway)