fbpx

Påskpyssel

När vi är hemma allihop så brukar Freja vilja pyssla, och inte mig emot. Jag har jättedålig fantasi och är därför sämsta lekmamman, men just pyssel är det superlätt att hitta inspiration till på internet. Det brukar bli så att jag gör något som är exakt enligt instruktionerna jag googlat fram, Jonas freestylar fram något eget som är sjukt imponerande och Freja klistrar ihop några random grejer.

Nu är det såklart påskpyssel på tapeten! Här är dels lite saker som vi gjort, och dels lite länkar till andra pyssel jag sprungit på nu senaste tiden.

En kanin gjord av papper! Dock att man nog behöver fästa den i botten på något vis, som det är nu måste den luta mot något för att inte tippa omkull. Instruktioner: Easy Peasy and Fun
En kanin gjord av papper! Dock att man nog behöver fästa den i botten på något vis, som det är nu måste den luta mot något för att inte tippa omkull. Instruktioner: Easy Peasy and Fun
Typexempel på hur det brukar bli. Längst till vänster har jag gjort i stort sett exakt som man skulle. Det skulle bli 3 kycklingar, men Freja tog mina två andra stommar och limmade fast stjärnor på dem. Och Jonas satt koncentrerad ett hörn och hade helt plötsligt producerat kycklingen till höger bara från eget huvud. Instruktioner till min kyckling: Plånbokssmart
Typexempel på hur det brukar bli. Längst till vänster har jag gjort i stort sett exakt som man skulle. Det skulle bli 3 kycklingar, men Freja tog mina två andra stommar och limmade fast stjärnor på dem. Och Jonas satt koncentrerad ett hörn och hade helt plötsligt producerat kycklingen till höger bara från eget huvud. Instruktioner till min kyckling: Plånbokssmart
De här har vi inte hunnit göra än, men jag är ganska säker på att vårt eventuella påskris kommer att få pärlade dekorationer - det har ju liksom en tendens att bli så hemma hos oss. Gratis mönster och instruktioner: Hungry heart
De här har vi inte hunnit göra än, men jag är ganska säker på att vårt eventuella påskris kommer att få pärlade dekorationer – det har ju liksom en tendens att bli så hemma hos oss. Gratis mönster och instruktioner: Hungry heart
Såna här ägg är vi rätt taggade på också, det är bara det att vi måste leta fram tapetklistret som står någonstans i förrådet... Instruktioner: Art for Kids and Robots
Såna här ägg är vi rätt taggade på också, det är bara det att vi måste leta fram tapetklistret som står någonstans i förrådet… Instruktioner: Art for Kids and Robots

Vad pysslar ni för något i påsk?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *