Smart hängare – Recension

  Att förvara smycken är ju ett ständigt gissel, kan jag tycka. Speciellt halsband och annat som helst ska hänga. Min lösning har länge varit att hänga dem på en galge i garderoben, men som alla som provat samma sak vet så blir det en ständig fysikuppgift då man måste hänga exakt rätt så det inte blir obalanserat.

  När jag sprang på den här hängaren tyckte jag den såg väldigt lovande ut, så jag bestämde mig för att köpa hem en och testa. Sen låg den i en låda i ett halvår innan Jonas till slut störde sig tillräckligt mycket på att jag inte monterat upp den så han gjorde det åt mig. Det är kanske inte en taktik att rekommendera om man vill ha ett trivsamt förhållande, men det blev ju gjort utan att jag behövde göra det så det är en win i min bok.

  Anywho så är den här hängaren riktigt bra! Konstruktionen är himla smart, så det går att ta av och hänga på allting individuellt utan att det trasslar sig. Och så slipper man den där balansakten. Jag har storlek small och den räcker bra till mitt minimala smyckesbestånd.

  Slutsats och betyg

  Absolut, den här kan jag rekommendera. Den löste problemet jag hade på ett bra sätt och sitter bra på väggen i min garderob.

  Idé

  Pris

  Nytta för oss