Vardagskapseln mars 2017

  Det är dags igen att kolla in hur det går med min kapselgarderob för hemmabruk! I mars har jag fått till lite mer genomtänkta outfits tycker jag, även om den supergigantiska gravidmagen har varit lite begränsande. Bäst var nog att det slog mig att man kan vika upp byxor. En så enkel grej liksom.

  Det här har jag haft på mig i mars

  Reflektioner

  Mmm, mycket bättre för min stackars hjärna att ta alla bilder på samma plats istället för att försöka variera mig som jag gjorde i februari. Mycket mindre svart den här månaden också, det märks att det börjar bli vår. Favoriten komfortmässigt har helt klart varit den grå stickade tröjan som jag haft på mig oförskämt mycket. Utseendemässigt är jag fortfarande helt kär i jeansskortan, den funkar liksom till allt.

  Jag skulle ha fler accessoarer i mars, och lite mer har det blivit ändå. Gillar halsbandet med virkade kulor jag gjorde och nu när Ellen kommit så kanske det kan få börja tjäna sitt syfte som amningshalsband också.

  Tillskott till kapseln

  Jag har fortsatt att ha ett kärleksförhållande med nya skor, två nya par har flyttat hem hit. Dessutom har jag ett par grå byxor fått ersätta de svarta gravidmjukisbyxorna. Visar mer av tillskotten i ett eget inlägg sen!

  Att skaffa framöver

  Så. Mycket. Byxor. Eller kanske inte jättemycket, men nu är jag väldigt sugen på vad som helst som inte är gravidbyxor. Sen står en mönstrad kjol högt på önskelistan, men frågan är om jag inte kommer få lov att sy en själv. Jag har nämligen gjort misstaget att ha en klar bild i huvudet på exakt vad jag vill ha och såklart finns inget sånt att köpa nånstans.

  Dessutom har jag insett att jag vill byta ut den svarta adidaströjan mot en liknande fast i antingen i stark färg eller med något roligt mönster.

  Nån mer som är taggad på vårkläder? Jag märker att jag är så himla anti svart, vill bara ha färg färg färg!