Vecka 15 – Tillbaka till vardagen

  Det känns som den här veckan varit helt otroligt lång. I måndags började Jonas på sitt nya jobb och de första tre dagarna på veckan bestod bara i att lära sig den nya vardagen. Sen blev det plötsligt påsk och en massa ledigt igen! Inte mig emot, det har varit underbart att ha familjen hemma.

  I torsdags hängde Freja med sin farmor, som dessutom hämtade på förskolan. Plus att Jonas jobbade halvdag. Det gjorde nog gott för alla inblandade och jag passade på att åka till MoS för lite shopping på eftermiddagen. Eller egentligen åkte jag mest för att jag ville sitta på en stol själv och äta frozen yoghurt, men jag hittade faktiskt ett par jeans också.

  Fredagen bjöd på besök från Jonas kusin med familj, sen lite snö och hemlagad pizza till middag. Förra gången vi lagade vår egna pizza så gjorde vi en egen deg och tomatsås. Nu när vi hade pizzakit igen så insåg vi att vi verkar skämt bort våra smaklökar, för både jag och Jonas tyckte att pizzan var rätt tråkig. Så var det med det, egen deg framöver alltså.

  Igår åkte vi till Västerås för att hälsa på min kusin i deras nya hus som jag blev galet avis på. Sjukt bra planerat hus som gjort för att ha en massa gäster, och så mitt i det mest barnvänliga område jag sett – bara lekplatser överallt! Och egen liten sandlåda på tomten till Frejas stora lycka. Det blev påskmat och kladdkaka och mitt första glas bubbel sen typ vårt bröllop tror jag. Finfin dag på alla sätt och vis.

  En lugn och skön påsk har det blivit och jag har verkligen njutit av att ha hela familjen hemma. Och så får vi ju vara lediga imorgon också! Sen är det en ”riktig” vecka innan kortvecka igen, för första maj är en måndag i år. Åh vad jag gillar våren och alla random helgdagar.

  Veckans serier/filmer

  Fortsatt dåligt på den här fronten alltså. Jag har sett ytterst lite till på The Get Down. Jonas som har kvällspasset med Ellen har kollat desto mer tror jag och klagar nu på att han inte har något att se, för alla serier han följer är han ikapp med. Har du något förslag till honom?

  Veckans mest lästa inlägg

  Den här guiden till att överleva med åksjuka barn har fått ett litet uppsving trots att den är några veckor gammal. Av det som faktiskt skrivits den här veckan har påskpysslet varit populärast.

  Veckans bild

  En ganska representativ bild för den här veckan. En hög med bebisattiraljer i en fåtölj. En bebis som gör miner. En pappa och en tvååring som leker, och så D-dropparna som alltid måste stå framme för annars glöms de garanterat.

  En ganska representativ bild för den här veckan. En hög med bebisattiraljer i en fåtölj. En bebis som gör miner. En pappa och en tvååring som leker, och så D-dropparna som alltid måste stå framme för annars glöms de garanterat.

  Veckans läsvärda

  Lite guldkorn från olika hörn på internet:

  1 kommentar till “Vecka 15 – Tillbaka till vardagen”

  Kommentarer är stängda.