Blandat

Vecka 16 – Den där jag äntligen kollade på Skam

Wow, dagarna flyter verkligen ihop just nu. Jag får lov att titta i kalendern och på instagram för att överhuvudtaget ha koll på vad jag gör i veckorna. Jag börjar få lite grann kläm på det här med att vara tvåbarnsmorsa. Inte mycket, men lite. Det känns inte lika överväldigande med morgonracet och hämtning på förskolan, men det kan också vara för att jag är lite för trött för att bry mig.

Det går upp och ned med Ellens sömn, och följaktligen min. Vissa nätter vägrar hon göra något annat än att sitta på mig eller i sjalen, andra går det toppen att sova själv och bara vakna för att äta. De där nätterna då hon vägrar, då går jag upp och försöker få något gjort medan jag har henne i sjalen. Det är lättare att hantera mentalt att jag inte sovit om jag tycker att jag åstadkommit något istället för att ha legat i sängen och försökt sova.

Vi har budat på ett hus också, men det blev alldeles för dyrt på en gång. Egentligen lika bra, för det smarta vore att bo kvar här i lägenheten så länge det går, för vi har så låga kostnader. Men jag vill ha en gräsmatta damnit!

I fredags var jag äntligen iväg någonstans för första gången på länge, det blev ett traditionellt häng hos Denice med lunch och bebisgos. Jag har egentligen fler jag vill hälsa på, men eftersom Jonas tar bilen på dagarna nu blir det svårt att komma iväg. Och även om jag skulle haft bilen så är det inte alla dagar jag är tillräckligt pigg för att våga köra. Jag hoppas på att det blir ändring snart på den fronten dock, för jag vill faktiskt bebishänga nu när jag har ett gäng jag tycker om som är lediga samtidigt som jag är.

Veckans serier/filmer

Den här veckan tog jag tag i det. Skam alltså. Det är ju sjukt att jag inte sett den förrän nu, men nu är jag up to date. Sedär en fördel med att vara vaken hela nätterna.

Veckans mest lästa inlägg

Mitt försök att vara lite skojig togs väl emot – om småbarn skrev skräckhistorier lästes mest i veckan. Kanske ska börja skriva humorblogg istället.

Veckans träning

Lol. Nä men det har väl kanske inte blivit speciellt mycket träning alls den här veckan. Jag måste komma igång med Mammamage, det hjälpte så bra efter att Freja föddes och jag behöver verkligen få tillbaka lite styrka i kroppen. Jag har inte orkat promenera så mycket som jag velat heller.

Veckans bild

En vän, två bebisar.
En vän, två bebisar.

Veckans läsvärda

Jag tror att det här är en lista på bra/roliga/tänkvärda/smarta saker som jag har läst under veckan. Jag har i varje fall sparat länkarna av någon anledning. Men jag minns inte riktigt vad de handlar om (pga så trött) så jag hoppas det vettiga grejer. Du får helt enkelt klicka och se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *