13 bloggare som lever ett intressant liv

  Jag håller på och tipsar mina läsare om de bloggar jag läser, för man kan ju aldrig ha för många flöden i sin Feedly. Som jag skrev när jag tipsade om 7 bloggare som skriver riktigt bra, så är det en ganska godtycklig uppdelning det här med de olika kategorierna. De allra flesta har ju fler än en kvalitet liksom. Här är ett gäng som det är kul att följa för att de lever ett intressant liv. Vissa är entreprenörer, vissa har lämnat storstaden för landet och vissa har ett kul yrke som det är roligt att få en inblick i.

  Jag har gett upp att försöka skriva något eget om alla bloggar jag kommer tipsa om, så istället har jag klistrat in det första jag hittade på varje sida som liknade en beskrivning. I många fall gör det inte riktigt vare sig bloggen eller personen rättvisa, så se till att klicka er vidare och faktiskt läsa!

  atilio
  ”En introvert dagdrömmare som försöker hitta inspiration och glädje i det enkla livet.”

  Bucket life
  ”Bloggar om ett enklare & friare liv, egenföretagande och att bygga en vardag som ger energi – ett Bucketlife.”

  Clara Toll
  ”Skriver en hel del om träning, eftersom det är det jag jobbar med och det är mitt absolut största intresse.”

  Egoina
  ”Hatar sär skrivningar, älskar mat och fyller gärna min blogg med både trams och viktiga ämnen.”

  Emma Hällbacka
  ”Skriver mycket om min pågående viktresa, min kärlek till träning, och olika sätt att tolka och manipulera kroppens olika signaler.”

  Från Stockholm till vägens slut
  ”Handlar om att flytta till landet. Om motgångar och möjligheter man kan möta när man bestämmer sig för att ta steget – bort från stor stad, stora pengar och långa köer.”

  Isabella Löwengrip
  ”I över 10 år har den unga och framgångsrika entreprenören Isabella Löwengrip drivit den mest lästa bloggen i Norden – idag når hennes blogg över 1,3 miljoner läsare per vecka.”

  Jonna Jinton
  ”Flyttade ifrån lägenheten och plugget i Göteborg 2010 när jag var 21 år för att bosätta mig i den lilla byn Grundtjärn i Västernorrlands glesbygd 100 mil bort.”

  La Linda
  ”En mode- och livsstilsdagbok som hyllar entreprenörskap, plus size-mode och guldkanterna i livet.”

  Onekligen
  ”Lisa Bjärbo är författare, men bloggen handlar mest om vardag.”

  Petra Månström
  ”På bloggen hittar du mängder av inspiration och tips om löpning, annan träning och livet. ”

  Slow Fashion av Johanna Nilsson
  ”Skriver om det jag gillar allra mest: hållbart mode, entreprenörskap och slow living.”

  UnderbaraClara
  ”Heter Clara Lidström, är född 1986, och bor på en gård på Västerbottens landsbygd. Är skribent, författare, fotograf och stylist. Har en man, två barn, en hund och en skock hönor.”