7 bloggare som skriver riktigt bra

  Jag gick igenom och rensade i min Feedly för ett tag sedan och insåg att jag ju måste tipsa om mina favoritbloggar, precis som jag gjort med YouTube och Facebookgrupper. Det är ju dock ubersvårt att säga ”Här är mina 10 bästa bloggar” när jag läser så många, så jag har delat upp det i lite olika kategorier. Det är ju inte heller lätt, för självklart finns det bloggar jag läser både för att innehållet är intressant och för att bloggaren skriver på ett bra sätt och för att det verkar vara trevlig person som skriver och så vidare. Men ja, du fattar. Någon sorts uppdelning.

  Här är 7 bloggar som ofta får mig att tänka ”Vad den här personen är bra på att formulera sig!”, i ingen annan inbördes ordning är bokstavsordning. Jag hade tänkt skriva lite om varje blogg, men jag fick prestationsångest eftersom jag känner mig lite i underläge. Istället blir det en direktlänk till ett läsvärt inlägg, så får de liksom tala för sig själva.

  Bloggfrossa – En sedelärande snippincident

  Dorotea Petterson – Tänker du vara tyst idag?

  Elisabeth Lindroth – Två gånger tjugosju centimeter

  Ellen Lindberg – Bara jag får vara med dig så blir allt bra

  Enligt Ellen – Lekparker är inte till för föräldrar för fan!

  Hej hej vardag – Nån pratar om chihuahua och en annan om grand danois

  Lotten – Modern teknik i Danmark

  2 kommentarer till “7 bloggare som skriver riktigt bra”

  1. Åh tack att jag fick vara med på den här listan. Vill du ha lite intressant kuriosa gällande en av dem på listan? Det får du ändå. Han som skriver bloggfrossa är min dotters pappa och min exman. Tänka sig.

  Kommentarer är stängda.