Barn – en produktrecension

  Jag har nu haft produkten ”Barn” i snart två och ett halvt år, och nu när jag fått min andra enhet levererad känner jag mig kvalificerad att göra en recension.

  Plus

  + Urgullig produkt, mycket finare i verkligheten än på de svartvita gryniga bilder vi fick se innan leverans.
  + Ser toppen ut överallt i hemmet – vi har haft den på golvet, i vår säng, under matbordet och ibland i fönstret (rekommenderas inte).
  + Båda enheterna är varma och bra på att gosa.
  + Den äldre enheten har utvecklat ett bra ordförråd och ett fantastiskt sinne för humor.
  + Nu när vi har två är det riktigt skoj att matcha dem.

  Minus

  – Det är något fel på volymkontrollen. Förväntade mig att det skulle lösa sig med tiden men så verkar inte vara fallet.
  – Sjukt lång leveranstid. 9 månader är alldeles för länge, och den andra enheten kom dessutom en vecka för sent. Se över detta snarast!
  – Levereras inte med någon instruktionsbok och tar ett tag att förstå sig på. Användare av äldre modeller påstår att vi använder den här versionen felaktigt.
  – Tillbehören är alldeles för dyra och användningstiden för varje tillbehör för kort. De tar dessutom extremt stor plats i hemmet.
  – Även dygnsrytmen verkar vara trasig, speciellt på enhet nummer två. Den första enheten startar dock fortfarande alldeles för tidigt på dagen.
  – Nappar måste köpas separat och försvinner alldeles för lätt.
  – Enhet 1 har börjat vägra att följa enkla instruktioner. Har hört att detta är ett vanligt problem efter ca 2 års användning men har inte hittat något definitivt svar på när det kan tänkas försvinna.

  Slutsats

  4 av 5 stjärnor. Borde levereras med minst en extra timme på dygnet per enhet, men i det stora hela en väldigt trevlig produkt. Tycker mycket om de två enheter jag har, kommer inte att beställa fler då leveranstiden är alltför lång och sliter för mycket på förpackningen.

  1 kommentar till “Barn – en produktrecension”

  Kommentarer är stängda.