Kolla den här fantastiska tröjan!

    Innehåller annonslänkar ?

    Det är sällan jag dedikerar ett helt inlägg till ett klädesplagg. Men alltså, den här tröjan. Den är allt jag någonsin velat ha, och nu är den min. Jag ska vårda den ömt och varsamt rengöra de vita detaljerna som ofrånkomligen kommer bli fläckiga av tomatsås och sandlådesand.

    Ett tag nu har jag velat byta ut min svarta adidaströja mot något lite mer färgglatt. Jag har letat och letat. Tittat på just den här flera gånger, men tänkt att det inte var ett sånt mönster jag ville ha. Men den har liksom växt på mig, och nu tänkte jag att jag beställer hem och provar, så får jag väl skicka tillbaka den i värsta fall.

    Nu är den här, och den ska inte åka någonstans. Den ska bo här hos mig i all evighet och jag ska ha den på mig och njuta av allt som är så bra med den. Exempelvis är den sjukt mycket snyggare än jag tänkte mig. Och grymt skön – det är liksom ett speciellt material som är väldigt trevligt. Och så har den bra fickor. Men dragkedja. Kärlek.

    Vill du också vara en glad prick med en gladprickig tröja så finns den på Zalando.