Blandat

Lösryckta betraktelser

När man spillt på tröjan och går till badrummet för att gnugga bort det med tvål och vatten. Har det någonsin fungerat? Aldrig någonsin har jag lyckats få bort en fläck helt på det sättet. Väldigt oklart varför jag fortfarande försöker.

Barn som leker fel kan ju vara något av det mest frustrerande som finns. Och det är så ologiskt att det är så. Att Freja envisas med att ta vatten, färg och sen vatten igen när vi målar med vattenfärger så att det bara målat med lite färgblandat vatten påverkar ju exakt ingenting egentligen, ändå känns det så fel i hela mig.

Daniel Tigers mamma är den enda i familjen som har byxor på sig. Bara en observation.

När klockan är 4 på morgonen och man inte vill väcka några barn, då inser man hur högt vattenkranen egentligen låter. För att inte tala om strumplösa fötter mot parkettgolv.

Ett jämt antal saker i en lista känns fel och obekvämt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *