Mina bästa YouTube-kanaler

  Jag tittar faktiskt inte jättemycket på YouTube, det är så svårt att kombinera med andra grejer. När jag tittar på video eller lyssnar på podd så kan jag inte ha så andra intryck också, då tar jag inte in vad som händer.

  Så eftersom det inte finns flera timmar av min dag som jag bara kan sitta och glo blir YouTubekonsumtionen rätt låg, men det hindrar inte mig från att ha några favoritkanaler som är de jag väljer när jag väl ska kolla!

  The tonight show med Jimmy Fallon

  Det är är min go to när jag vill skratta lite och samtidigt hålla mig ajour med världen där ute. Eller mest USA då. Älskar att de lägger upp korta avgränsade klipp från programmet, så att jag kan titta på det som verkar intressant.
  Direktlänk >>


  Josefin Knave med familj

  Oftast tycker jag det är ganska tråkigt att titta på vloggar och såna typer av kanaler där man bara får följa med i vardagen. Men Josefin känns så genuin och hennes videor tycker jag mycket om. Antagligen för att det är sjukt relaterbart för mig, deras barn är precis som våra barn i ålder och de gör liksom saker som vi också skulle kunnat gjort.
  Direktlänk >>


  Simply Nailogical

  Det fanns en tid, för länge sedan, när jag var en nagellacksnörd. Numera ska jag vara glad om jag lyckas fila naglarna en gång i veckan. Då är det fint att kolla lite på Cristine. Hon är inte bara grym på naglar, hon har dessutom precis en sån där personlighet som jag gillar. Smart, sarkastisk och rolig.
  Direktlänk >>


  Matgeek

  En matnörd har jag aldrig varit, men det behövs inte när den här kanalen finns. Proffsiga videor med bra innehåll, så att till och med jag kan känna lite pepp på att fixa god mat. Och ännu mer pepp på att skaffa bra redskap! Johan har så mycket skojiga prylar i sitt kök.
  Direktlänk >>


  Carl Stanley

  En grej som är lite jobbig med Carl Stanley är att han får mig att känna mig lastgammal. Han är typ 12 (nej, inte på riktigt) och har liksom livet framför sig. Men han är också jäkligt rolig. Standup är väl hans huvudsyssla, men han är skojig även på YouTube och Instagram.
  Direktlänk >>


  Marques Brownlee

  Vanligtvis har jag bra koll på vad som händer i tech-världen, men just nu hinner jag inte riktigt lyssna på mina vanliga poddar. Och eftersom jag är ledig från jobbet träffar jag typ ingen som är intresserad av tech. MKBHD håller mig åtminstone lite uppdaterad, mest inom Android och nya coola telefoner som kommer. Och så är hans videor så sjukt välgjorda.
  Direktlänk >>


  Threadbanger

  Det här gänget har funnits hur länge som helst ungefär. Minns att jag tittade mycket på deras videos när jag bodde i Uppsala för en massa år sedan, fast då tror jag de hade en egen sajt. De pysslar med DIY av olika slag, men med en ganska speciell framtoning. Inte så puttinuttigt direkt. Älskar när de testar olika projekt de hittat på Pinterest!
  Direktlänk >>


  Trafikverket

  Det är något med väg- och järnvägsprojekt som fascinerar mig något oerhört. Det är så häftigt att se hur ny infrastruktur tar form och (oftast) gör saker bättre och smidigare. På den här kanalen går det att följa en massa projekt runt om i landet och det är så spännande med alla smarta lösningar. Jag kollar mest på det som händer i mitt närområde, som Citybanan, Norra Länken, Förbifart Stockholm och Mälarbanan.
  Direktlänk >>

  För flera guldkorn på sociala medier, kolla in mina bästa Facebook-grupper! Vilka är dina favoriter på YouTube?