Nytt i garderoben

  Innehåller annonslänkar ?

  Det är trevligt på många sätt att inte vara gravid. Jag kan sova på mage, knyta mina egna skor och gå längre sträckor utan att avlida. Och så är det skojigare att köpa kläder. De här sakerna har fått flytta hem till mig på senaste:

  Tjohej, en mönstrad maxikjol! Blev så glad när jag hittade den. Nu när solen börjat titta fram så känns det som att det är läge att börja använda den mer också. Länk (Indiska)

  Tjohej, en mönstrad maxikjol! Blev så glad när jag hittade den. Nu när solen börjat titta fram så känns det som att det är läge att börja använda den mer också. Länk (Indiska)

  Den här T-shirten var lite av ett impulsköp. Egentligen är planen att hitta något i bra kvalitet och perfekt passform, men sen såg jag den här av en händelse och kände att jag så gärna ville ha V-ringat. Så den här och en likadan svart fick ta plats i garderoben så länge. Länk (Kappahl)

  Den här T-shirten var lite av ett impulsköp. Egentligen är planen att hitta något i bra kvalitet och perfekt passform, men sen såg jag den här av en händelse och kände att jag så gärna ville ha V-ringat. Så den här och en likadan svart fick ta plats i garderoben så länge. Länk (Kappahl)

  Det här är verkligen en siluett som är ovan för mig. Det är trevligt att gå lite utanför min comfort zone, samtidigt som jag är lite lite obekväm varje gång jag har de här byxorna på mig. De har dock mycket som talar för dem: jag gillar färgen, de är sjukt bekväma, de var billiga och viktigast av allt - de har fickor. Länk (Sportamore)

  Det här är verkligen en siluett som är ovan för mig. Det är trevligt att gå lite utanför min comfort zone, samtidigt som jag är lite lite obekväm varje gång jag har de här byxorna på mig. De har dock mycket som talar för dem: jag gillar färgen, de är sjukt bekväma, de var billiga och viktigast av allt – de har fickor. Länk (Sportamore)

  Som jag har längtat efter nya jackor. Först var det vinter, sen var jag för gravid, men nu äntligen är det dags att börja se över den delen av garderoben. Det här är nog den första jeansjacka jag ägt som inte är för liten över armar och axlar, så den kommer jag nog faktiskt ha på mig också. Länk (Zalando)

  Som jag har längtat efter nya jackor. Först var det vinter, sen var jag för gravid, men nu äntligen är det dags att börja se över den delen av garderoben. Det här är nog den första jeansjacka jag ägt som inte är för liten över armar och axlar, så den kommer jag nog faktiskt ha på mig också. Länk (Zalando)