Vardagskapseln april 2017

  En månad med extremt märkligt väder är till ända. Det finns väl i och för sig inget som säger att det kommer bli mindre märkligt väder i maj, men april är hur som helst slut. Det är ganska svårt att klä sig när det är sol och snöstorm om vartannat, men jag har kämpat på med min kapselgarderob.

  Det här har jag haft på mig i april

  Reflektioner

  Hela syftet med det här är att jag ska försöka undvika att bli fast i samma mjukisbyxor och T-shirt fast jag mest bara går hemma och skrotar. Och det tycker jag faktiskt att jag lyckats riktigt bra med.

  Månadens mest använda accessoar är ju helt klart Ellen med tillhörande bärsjal. Jag har till och med köpt en ny sjal i en mer passande färg (inte bara för färgen, men nästan). En sak jag insett är att en outfit helt utan fickor är ganska värdelöst med två små barn. Det behövs någonstans att lägga telefonen, näsdukar, nappar och andra random grejer jag behöver frakta runt under dagarna.

  Det behövs en ordentlig lista på alla rimliga kombinationer av plagg, så att det blir lite variation. Det känns som att det blir mycket samma (jeans och T-shirt/skjorta) – fast nu när jag ser bilden inser jag att det kanske inte är så farligt som jag trott. Oavsett vill jag i varje fall göra jobbet med att ta fram en sån lista, frågan är bara när jag ska ha tid med det.

  Tillskott till kapseln

  Jag hittade en blommig kjol! Nästan exakt så som jag ville att den skulle se ut. Den kunde varit mer grön/turkos i färgerna, men jag tror att jag kommer ha den mest med de neutrala plaggen ändå så det gör inte så mycket.

  Sen har jag faktiskt bytt ut de grå byxorna mot nästan likadana fast med fickor. Den vita T-shirten har också blivit ersatt med en V-ringad dito, och eftersom det var 2 för 1 när jag köpte den så har jag numera också en svart T-shirt.

  Det kommer ett eget inlägg med en bättre titt på nyinköpen snart!

  Planer framöver

  Jackor. Jag vill ha en jeansjacka och en ny skinnjacka. Och en väst. Sen har jag fått för mig att jag vill ha ett par byxor i turkos/petrol men det finns inget vidare utbud i just de färgerna. Den svarta klänningen, den randiga skjortan och den gröna koftan skulle behöva bytas ut också.

  Hur har du klätt dig i april? Vad är du sugen på för nytt i garderoben? Tell me all about it!

  1 kommentar till “Vardagskapseln april 2017”

  1. April var fortfarande vinterkläder, är så frusen av mig. Men vill tipsa om en kjol från ME & I med fickor som är skitbra. Är just det, finna knappt vettiga plagg för tjejer med ordentliga fickor. Hade hoppats att magväska sjulle bli sådär sjukt inne igen men icket. Nu är dock Fiona så stor så det mesta går att få in i min miniväska som jag har med mig. Men tänk den dagen – ordentliga fickor, vilken njutning!
   Och ja – har du listor för bröllop så tar jag mer än gärna emot dem! Jag tänker mig att folk egna listor är bättre än sånt man hittar på nätet så om du har tid och lust får du gärna mejla över dem 🙂 yohannaafskovde@gmail.com

  Kommentarer är stängda.