Vecka 21 – Är det nu det vänder?

  Inför den här veckan bestämde jag att jag skulle vara stenhård på att göra min kvällsrutin ordentligt och planera morgondagen så gott det går varje kväll. Jag hade liksom på känn att min pendlande humör mycket har berott på att jag inte har känt att jag har kontroll över dagarna, speciellt på helgen. Och faktiskt – det har hjälpt otroligt mycket! Jag har tagit till mitt beprövade trick att boka upp precis allt i kalendern, så att det blir tydligt hur mycket det är rimligt att hinna med. Det har visat sig med all tydlighet att jag (såklart) har förväntat mig att kunna göra mycket mer än vad det finns timmar på dagen. Nu känns allt lite bättre och jag ser fram emot att ha semester tillsammans hela familjen!

  Vi har hunnit med lite aktiviteter den här veckan också. Jonas och Freja har planterat om sina tomater igen. Nu huserar plantorna äntligen i sin trälåda på balkongen och ser ut att trivas väldigt bra. Det har skett ett krafttag på kontoret, som höll på att förvandlas till skrotupplag. Nu går det att andas därinne igen, lagom till att min mamma kommit hit och det ska agera gästrum några dagar.

  Så har vi varit iväg på både små och stora äventyr. Ett besök hos Jonas farmor, lite barnvakt light åt några vänner – och dop igår, den stora höjdpunkten på veckan för mig. Det är så fint med dop. Både dop och bröllop i kyrkan gör mig alltid så himla blödig, även fast jag inte alls är religiös. Det är väl kanske inte kyrkan som gör det när jag tänker efter, jag har grinat på borgerliga bröllop också (speciellt mitt eget). En extra bonus var det att få träffa så många vänner på en gång, det är alltför sällan nuförtiden.

  Mitt betyg på veckan

  4,5 av 5. Hade det inte varit för att de riktigt varma dagarna infallit när vi behövt vara inne och göra saker hade det blivit full pott.

  Veckans serier/filmer

  Varje dag den här veckan har jag tänkt att jag ska börja kolla på den nya säsongen av House of Cards. Än så länge har det inte hänt dock. Kanske är det ikväll det händer, man vet aldrig!

  Veckans mest lästa inlägg

  Jag passade på göra en produktrecension av mina barn. Tydligen var det många som kände igen sig, för det fick en väldig spridning. Kul!

  Veckans träning

  Jag kämpar på med promenader och MammaMage. Att boka efterkontroll hos barnmorskan har nämligen blivit lite nedprioriterat, och jag vill gärna kolla att kroppen mår bra innan jag börjar med någon tyngre träning. Men nu längtar jag efter att svettas lite och hoppas på att det går att klämma in en cykeltur den här veckan.

  Veckans läsvärda

  1 kommentar till “Vecka 21 – Är det nu det vänder?”

  1. Så roligt att se tips om intervjun jag gjorde med Petra! 🙂 Den har varit uppskattad! Roligt att se att du också gillade den. Håller tummarna för att jag får med dig där på något sätt 😉 Tror det du skriver om skulle passa perfekt! Ha en fin måndag! 🙂 Kram

  Kommentarer är stängda.