Livet är ljusare nu

  Den senaste veckan har det hänt något med mitt mående. Jag liksom orkar saker helt plötsligt. Det har inte alls känts jobbigt att ha hand om barnen. Jonas har till och med varit borta två kvällar och det har gått bra?

  I helgen hade vi fullt upp båda dagarna, men det dränerande mig inte alls på energi så som i stort sett allt gjort i nästan ett år. Och idag! Idag var jag på andra sidan stan hos Denice och gick en lång promenad i solen.

  Sen åkte vi helt spontant hem till Maria och plaskade i deras bebispool. Vi som i jag och båda barnen. Och som inte det var nog så är jag i detta nu på väg in till stan för att ta en öl. En öl liksom! Lyckan!

  Det låter kanske som en helt vanlig dag för dig. Men för mig är det kanske två veckors aktiviteter samlade på en dag. Och det känns bara kul, inte alls jobbigt.

  Jag vet inte vad som hänt, men jag är så väldigt tacksam.

  1 kommentar till “Livet är ljusare nu”

  Kommentarer är stängda.