Blandat

Mest läst under Blogg100

Under perioden 1 mars-8 juni i år så skrev jag 100 inlägg här på bloggen, ett om dagen. Det var blandad kompott, som det brukar vara. Man kan inte anklaga mig för att ha brist på idéer i alla fall!

Nu försöker jag kolla tillbaka lite och få en känsla för vilken typ av innehåll du som läser här tycker om (PS! gör gärna min läsarundersökning!). Låt oss titta på vad som varit poppis under den här perioden:

1. Varför gifte du dig om du inte vill umgås med din man?

Precis där i början av mars var det många diskussioner om förskolan (som det alltid är). Jag var (och är fortfarande) så förbaskat less på den där trötta frågan ”Varför skaffar man barn om man inte vill umgås med dem?”. Så jag skrev lite om det. Och det fick lite spridning. Ganska mycket spridning.

2. Hue Shift Afghan

När jag var sjukskriven och höggravid i början på året behövde jag ha ett projekt, så jag stickade en filt. Den blev riktigt bra och fick en massa likes överallt (det måste väl vara det ultimata måttet på framgång nuförtiden?).

3. Åksjuka barn? Så här överlever ni!

Jag tror att alla bloggar som skrivs av en förälder har ett sånt här inlägg. Det verkar som att vareviga barn är åksjukt. Jag ville inte vara sämre jag, så jag plitade ned våra bästa tips och det togs väl emot.

4. Allt du behöver för bebisens hygien

Rubriken talar väl för sig själv, en liten lista på det som jag tycker är nödvändigt för att kunna sköta en bebis hygien.

5. Matschemat

Det här är inget jag skrev under Blogg100, utan en egen sida där vårt matschema finns att titta på och inspireras av. Ständigt aktuellt ämne!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *