Vardagskapseln maj 2017

  Tänk va, det blev sommar till slut. Det hade man aldrig kunnat tro. Det har hänt en hel med kapselgarderoben den här månaden – vi tar och kikar!

  Det här har jag haft på mig i maj

  Reflektioner

  För det första måste jag komma ihåg att dra ned persiennerna när jag tar bilderna. Det blir väldigt märkliga skuggor annars.

  Den här månaden har jag insett att jag omedvetet valt ett annat färgschema till mig själv än vad jag hade tänkt från början. Jag var så säker på att en stark petrol/turkos var min grej, men istället har jag dragits åt någon sorts gröna och blå pasteller när jag köpt nytt. Det måste vara våren, och det är helt OK med mig.

  Sen har jag gjort den där listan jag ville ha i april. Jag skrev en liten kodsnutt och gjorde lite excelmagi och nu så behöver jag inte tänka knappt alls för det står precis i mitt ark vad jag ska ha på mig varje dag. Ett steg närmare ett helt automatiserat liv!

  På slutet kom det in lite outfits som egentligen inte hör till kapseln, men de får vara med ändå. Den blommiga klänningen kanske jag eventuellt börjar använda till vardags också, risken är väl att den blir hängande annars och aldrig blir använd. Synd på en så snygg klänning.

  Det varit en rolig månad klädmässigt. Jag har provat lite kombinationer jag nog inte skulle valt ut själv, och lärt mig ännu lite mer om vad jag gillar.

  Förändringar

  De svarta gravidjeansen är nu för evigt förpassade från min garderob, likaså den mörkgröna tröjan som såg svart ut på bild och inte alls var den färgklick jag ville ha.

  En hel del nytt har det blivit: En ljusgrön T-shirt, ljusgröna byxor (what?!), en jeansjacka och ett par boyfriendjeans med broderi. Och den däringa klänningen då som kanske ska få vara med också.

  Totalt består garderoben nu av 23 plagg och 6 par skor. En närmare titt på det nya kommer i ett eget inlägg vad det lider.

  Planer framöver

  En ny svart eller mörkblå klänning står högt upp på önskelistan. Den randiga skjortan är gravidmodell och det börjar se lite konstigt ut, så den behöver bytas ut till något annat (inte randigt möjligen?). Den gröna koftan tjatar jag om hela tiden men gör aldrig något åt, och en annan randig långärmad tröja hade suttit fint. Men allra mest är jag peppad på att byta månad så att jag kan börja använda min backdrop.