Blandat

Vi klarade det!

Nu är bloggen flyttad och klar, och det verkar faktiskt som att det inte skedde några större missöden. Alla inlägg verkar gå att läsa fortfarande, bilderna syns och även de flesta gamla adresser fungerar. Precis som jag förutspådde dök det upp gamla inlägg i Feedly, och på Bloglovin blev det några dubbletter tror jag. Får ta och skriva in ”flytt av blogg” som en kompetens i min konsultprofil.

Under juli och augusti tänker jag fokusera på att styra upp strukturen bland alla gamla inlägg. Jag har tydligen skrivit över 1200 inlägg här(!) och det är ingen ordning alls på kategorier och taggar. Det ska det bli ändring på framöver!

Det var en del saker att ta hänsyn till vid den här flytten, så om du är i samma sits och vill flytta från Squarespace till egenhostad WordPress – hojta till så ska du få en checklista! Nu återgår vi till ordinarie innehåll här tycker jag.

Ett svar på ”Vi klarade det!”

  1. Hurra! Skönt att det gick bra! Jag ska ju också flytta blogg, men tror jag gör det enkelt för mig och flyttar några enskilda inlägg bara som jag återpublicerar på nya bloggadressen och börjar på ny kula istället 🙂 Gamla bloggen finns kvar på min hemsida men fortsätter på ett annat sätt.
    Bra jobbat iaf!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *