Blandat

Stickad disktrasa på 2 minuter!

Förlåt för clickbaitrubriken. Jag fick en fix idé att jag skulle ha en klatschig titel på det här inlägget, men sen lyckades jag inte ta det riktigt hela vägen fram. Det kommer klarna alldeles strax.

Idag är det 100 dagar sedan jag hastigt bestämde mig för att hänga på initiativet Blogg100, som går ut på att publicera någonting varje dag i 100 dagar. Jag var med 2016 också, även då på ren impuls, och det var det som väckte liv i den här gamla bloggen igen. Vi har kommit en lång väg tillsammans sedan dess och det är så väldigt roligt att få utveckla ”mitt lilla hörn på internet”, som man sa back in the days.

Under de här hundra dagarna har jag haft möjlighet att skriva en hel massa olika typer av innehåll och testa vad jag tycker är kul att skriva. Nu kommer jag att dra ned på publiceringstakten lite grann, och då skulle jag så väldigt gärna vilja veta vad du som läser tycker är kul att läsa! Därför har jag satt ihop en liten liten läsarundersökning, som jag skulle bli fantastiskt glad om du ville svara på.

Eftersom jag vet att det är långt ifrån alla som har orken att fylla i en massa undersökningar på nätet hit och dit, så har jag funderat lite på vad jag kan ge tillbaka till dig som svarar. Och det var väl egentligen ingen svår nöt att knäcka – jag har ju gått och längtat länge efter att få ge bort stickade disktrasor. Dock vill jag inte bli sittande med att sticka hela resten av året, så jag har valt att de första 10 som svarar på undersökningen kommer att få en alldeles egen disktrasa som tack av mig. Valfri färg och allt!

Självklart går det alldeles utmärkt att göra undersökningen anonymt, men då blir det svårt för mig att skicka dig en disktrasa såklart. Det är en liten avvägning du får göra. Jag lovar att jag inte kommer spara dina kontaktuppgifter eller använda dem till något annat! Oavsett hur du väljer att göra så är jag skyldig dig ett stort tack för att du tar dig tiden att hjälpa mig bestämma vad jag ska skriva om framöver.

Och känner du att saknaden efter att höra ifrån mig varje dag blir för stor – då kan vi väl hänga på Instagram tillsammans?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *