11 bloggare som verkar vara trevliga prickar

  Nu var det länge sedan jag tipsade om några av de bloggar jag har i min Feedly! Tidigare har jag skrivit om 7 bloggare som skriver riktigt bra, 13 bloggare som lever ett intressant liv och 8 bloggar du kan lära dig något av. Idag är det dags för ett annat gäng, nämligen några som verkar vara härliga personer. Jag fuskar lite, för några av dem har jag faktiskt haft kontakt med så jag vet att de är trevliga. Och en känner jag till och med sedan tidigare – se om du kan gissa vem! Som vanligt har jag snott presentationen rakt av, för det är väl bättre att de får presentera sig själva tycker jag. Och så är jag rätt lat.

  Allt enligt A
  Här bloggar A om vardagen som mamma till H (född augusti 2014) och L (född december 2016). Om småbarnsliv och barnprylar och allt däromkring.

  Beatatjata
  Inte bara träning, men ganska mycket. För jag är träningsbloggaren som inte bara är träningsbloggare utan mamma till tre flickebarn också. Och fru, syster, vän, marknadschef, fixhatare, Netflix-junkie, Göteborgs-född, Mullsjö-bo, Jönköpings-pendlare, bokslugare, kristen, chipsälskare, och alldeles, alldeles underbar.

  Om jag får säga det själv.

  Och det får jag!

  Dreamteam på deltid
  På den här bloggen kommer du få läsa både pepp och allvar om livet ”varannan vecka”.

  Fiat Deluxe
  Det är jag som är Fiat. I mitt liv finns två barn, en sambo, för många böcker som måste läsas och för få stickprojekt som blir färdiga. För några år sedan tvingade jag mig ur ett svårt Scrabble-beroende eftersom att jag helt enkelt är usel både på att vinna och att förlora. Feminist? Javisst! Hej då!

  Hanna Rosell
  Jag heter Hanna Rosell, är 37 år och bor med Martin och våra två barn i Stockholm. Vi flyttade hit i december 2014, innan dess bodde vi i Karlstad. Jag har bloggat nästan varje dag sen början av 2005 och ofta handlar det om vardag, föräldraskap, kultur, resor eller jämställdhet.

  Jenny Fagerlund
  Journalist och författare. Skriver relationsromaner och debuterade med Drömstigen, maj 2016.

  Josefin Knave
  Jag heter Josefin, är 26 år, relativt nygift med Martin och mamma till världens bästa snart tvååring (ej partisk). Just nu är jag gravid med vårt andra barn som är beräknat med BF januari 2017. Jag jobbar som content producer, bloggare och youtuber här på LOPPI – världens bästa jobb! Hur roligt det än är vurmar jag allra mest för min familj, matlagning, tantpyssel, läsa och – ja – att hänga i soffan, och det är nog mest så du lär känna mig i den här bloggen.

  Katta Kvack
  Jag heter Katarina, jobbar statligt, har tatueringar och gillar när håret är färgglatt. Jag har bloggat sedan 2001 och har världens mest superlojala och trevligaste bloggläsare. Jag har även tre barn (födda mellan 2001 och 2013), bor i ett radhus i en söderförort till Stockholm, inbillar mig att jag gillar att plantera fröer (det gör jag egentligen inte – det är fan skittråkigt och allt dör ändå) (dyrt är det också) och dricker gärna cava och kaffe, fast inte nödvändigtvis samtidigt (eller ja, det har nog hänt eftersom jag har svårt att prioritera). Jag lyfter tungt och svingar kettlebells högre än kungen och varje vår tror jag att jag tycker om att springa.

  LillaHell
  Jag heter Carolina, 35 år och bor i Dalarna. Gift med min Jeppe och mamma till Bernhard som vi fick genom IVF ♡ Den här bloggen är vad jag kallar för en levandeblogg där jag delar med mig av ögonblick i livet. De är allt från träning, till hur man gör en blöjvagga till att man får ta sig en titt genom min kameralins. Och syftet med bloggen är att visa hur lika vi alla är, samtidigt som vi är så olika och unika. LikaOLika.

  På Smällen!
  Emma heter jag och är nybliven tvåbarnsmamma till lilla Isadora som föddes i april 2016 och Lucas som föddes i mars 2013. Vi bor i Göteborg tillsammans med pappa Jair som har flyttat hit till Sverige från varma Salvador i Brasilien. Jag började blogga år 2012 när jag ville bli gravid med Lucas och nu är min blogg en av södra Sveriges största mammabloggar med världens bästa läsare ♥ Här på bloggen får ni läsa om livet som tvåbarnsmamma, bebis, 3-årstrots, graviditet, missfall som suger, tips, tester, träning och massor av annat!

  Yohanna af Skövde
  Var hälsad! Yohanna heter och bor utanför Skövde med min familj på två barn och sambo. Mina största intressen är DIY, smink, tatueringar, att vara kreativ, heminredning och att titta på sanslösa mängder serier. Gärna i sällskap av Ben & Jerry. Det bästa som finns är att sova och kaffe är det godaste som finns.

  7 kommentarer till “11 bloggare som verkar vara trevliga prickar”

  1. Här googlar man sig själv i brist på annat och vad hittar jag? Detta! Blir så glad! Tack!!

  Kommentarer är stängda.