Tips

Läsvärt vecka 25-26

Så blev det plötsligt semester. Jag tänkte i min enfald att det skulle betyda massor med tid att blogga. Men tydligen är det en smula oartigt att låsa in sig på kontoret och låta den andra föräldern deala med två små barn med starka viljor. Tänka sig.

I ärlighetens namn är jag inte så sugen heller på att sitta själv framför datorn, när man kan spela spel på balkongen eller läsa en bok. Tids nog blir det gråa vardagar igen.

Min lista med läsvärda länkar börjar bli diger dock, så den tänker jag inte hålla på längre. Varsågod:

Vattenmelon och vindruvor

10 svar på ”Läsvärt vecka 25-26”

 1. Men oj, vad kul att komma med på din lista! Tack för det! Ser förstås fram emot fler blogginlägg, men tycker också att det låter himla gött att bara njuta av ledigheten.

  1. Det var himla härligt att njuta lite av ledigheten faktiskt… Fast nu tänker jag att det får vara slut på semesterdvala för bloggen!

 2. Åh så kul att du uppskattade mitt blogginlägg om giftiga växter i trädgården 🙂 Tack för att du delade inlägget vidare i din blogg.

  Och jag instämmer också om att du bör njuta av ledigheten 🙂 Jag försöker också vara ledig mer genom att vara mer effektiv när jag väl sitter vid datorn 🙂

  1. Tack själv, det var väldigt informativt. Jag hade inte tänkt alls på att vissa växter är giftiga (i och för sig har vi ingen trädgård än…)

 3. Bloggen ser helt ok ut härifrån Skövde! Snyggt jobbat! Och tack för dina summeringar! Hinner inte riktigt med att beta igenom allt i semestertider, så denna lista är perfekt!

 4. Äntligen går det att prenumerera på din blogg i WordPress-appen! Jag har ledsnat på Bloglovin’ och tänke testa att läsa i WP-appen istället, men din blogg har inte velat fungera där. Nu gör den det. Däremot ser jag inga nyare inlägg, vare sig där eller i BL, men det beror kanske på att du tagit semester (läs: haft heltidsarbete med barnavård)?

  1. Vad kul, åtminstone en fördel med flytten till WordPress! Ja, eh, jag tog lite semester. Det har varit lite kaos med läggning och sånt och så går hela dagarna och kvällarna utan någon ledig tid. Hoppas på att det fortsätter vara lite bättre nu ett tag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *