Piffa till byrå med dekorplast

  Till barnrummet behövde vi massor med förvaring, så vi investerade i en stor vit byrå med många lådor. Men lite tråkig såg den allt ut för att vara en möbel i ett barnrum. Så vi bestämde oss för att piffa till den med hjälp av dekorplast.

  Dekorplast har Jonas jobbat lite med tidigare, när han fixade ett hemmagjort barnkök av ett skåp i barnrummet, men för mig var det helt nytt. Och vilket himla bra material! Det var väldigt enkelt att skära ut formerna – dessutom blir det ju temporärt vilket känns rätt bra i ett barnrum som är i ständig förändring.

  Dekorplast stickers

  Först hade vi ganska enkla former som idéer. Sen kom jag på att jag skulle göra en dalahäst. Jonas kontrade med en Stockholmssiluett, och ungefär där spårade det ur. Så till den milda grad att Jonas faktiskt inte är klar med alla sina lådor, för han blev lite ambitiös. En cliffhanger alltså, jag återkommer med rapport!

  En oavsiktligt fördel med det här projektet är att det har blivit mycket lättare att kommunicera kring var saker och ting finns i byrån. Det är liksom enklare att säga att tröjorna bor i lådan med bokstäver på, än att försöka förklara ”den tredje raden uppifrån, till höger”. Så se där, då fick jag in ett litet tips för en enklare vardag också!

  Dekorplast mobler

  5 kommentarer till “Piffa till byrå med dekorplast”

  1. Jag älskar hur ni kunde ryckas med i skapandet som med siluetten och dalahästen – bägge oerhört imponerande! Så roligt att du hakar på Monthly Makers och vilken inspirerande tematolkning! Dekorplast har jag heller aldrig jobbat i, men det gav lite idéer på hur jag faktiskt skulle kunna fixa till i vårt förfärliga badrum..! Tack 🙂

   1. Carin H Brander

    Tack så mycket för de fina orden! Ryckas med i skapandet är precis rätt formulering – det blir ofta så när speciellt Jonas ska göra grejer 🙂

  Kommentarer är stängda.