Tips

En titt i min Evernote: Daily Bits Of

Varje dag stöter jag på nya intressanta saker som jag sparar för framtiden. Till det använder jag tjänsten Evernote, och hur jag gör kan du läsa mer om här: Samla information med Evernote. Men, tänkte jag, det är ju dumt om bara jag ska se allt det här bra som jag har hittat. Det är ju bättre att dela med sig. Det är alltid bra att dela. Så jag kommer med jämna mellanrum tipsa om något som jag hittat under min senaste månadsgenomgång.

Den här gången är det tjänsten Daily Bits Of som jag blivit påmind om. Jag har faktiskt testat den förut, men nu var det längesedan och de har gjort om en del sedan dess. Tyvärr hittade jag inte någon bra förklaring på deras sida att sno rakt av, men jag har fattat det som att du kan prenumerera på olika kurser som kommer till din mailbox en gång om dagen. Vissa är gratis, andra kostar pengar. Det verkar dessutom som att du kan göra egna kurser, men jag har inte satt mig in i hur det funkar.

Jag älskar ju att lära mig nya saker, så detta passar mig säkert ypperligt. Just nu prioriterar jag dock andra saker, så det får ligga kvar som en notering i Evernote tills rätt tid infinner sig.

Har du testat Daily Bits Of? Dela gärna med dig av dina erfarenheter i kommentarerna!

Ett svar på ”En titt i min Evernote: Daily Bits Of”

  1. Inte testat! Har för många göralistor på alla områden som jag sakta men säkert börja inse att de är mer eller mindre permanenta. Förstår inte hur alla andra verkar hinna allt – men de kanske det inte gör. Eller så latar jag mig för mycket 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *