Hållbara julklappar

    I år gör jag mitt bästa för att ge hållbara julklappar. Det är tur att barnen är relativt små än så länge och blir fullt tillräckligt glada bara det är många paket. På Instagram har jag delat ett antal tips på hur man kan få till en lite mer hållbar jul. Tänkte att jag passar på att samla ihop dem även här på bloggen. Kolla även in hashtagen #enhållbarjul för ännu mer inspiration!

    View this post on Instagram

    ☆ ᴛʜᴇ ɢᴀᴛʜᴇʀɪɴɢ ᴏғ ᴄʜʀɪsᴛᴍᴀs ɢɪғᴛs ʜᴀs ʙᴇɢᴜɴ – ᴘʀᴇ ʟᴏᴠᴇᴅ ᴏғ ᴄᴏᴜʀsᴇ ☆ Snart är det jul! Jag har påbörjat insamlandet av julklappar till barnen. I år gör vi vårt allra yttersta för att skapa en hållbar jul och köper därför väldigt lite nyproducerat. Barnen kommer bli lika glada ändå. — ❓ Vad ska du ge bort i julklapp? — Undangömd i en låda hittade jag min gamla digitalkamera som jag tänkte försöka sparka igång och ge till fyraåringen. Nya byxor ska hon också få. Det skulle hon fått ändå, men nu när vi närmar oss jul passar jag på att slå in dem också 😂 Byxorna har jag hittat på Tradera. Kulramen hittade jag i en gammal låda med bortrensade leksaker som vi allesammans glömt att vi haft, den blir perfekt till 1,5-åringen. Jag fortsätter hålla ögonen öppna både hemma, på nätet och i secondhandbutiker. Det blir ingen brist på julklappar i år 😁 Fler tips för en hållbar jul hittar du under #enhållbarjul! #asustainablechristmas #hållbarnovember #sustainablenovember #sustainableinfluencers #sustainability #hållbarhet #återbruk #hållbart #zerowaste #zerowasteliving #wastefree #nowaste #sustainableliving #lesswaste #spartips #sparapengar #ourplanetourhome #wastefreeliving #lowimpactmovement #lowwasteliving #environmentallyfriendly #noplanetb #tatillvara #hållbartliv #gogreen #reducereuserecycle #yayforearth #environmentalist #slowliving

    A post shared by Enkel, hållbar vardag ★ Carin (@carinhbrander) on