E-bok: En hållbar jul

45,00 kr inkl moms

Förknippar du också julen med stress? Vi är många som låter julen präglas av måsten och höga förväntningar. Men det finns ett alternativ! Läs min e-bok “En hållbar jul” och få inspiration till att fira en enklare jul där dina nära relationerna står i fokus.

Tillgänglig för nedladdning direkt efter köp.

Kategori:

En enkel och hållbar vardag är mitt ledmotiv. Därför vill jag dela med mig av tips och inspiration för att så många som möjligt ska hitta ett hållbart liv, på alla sätt. Både för oss själva och planeten.

Förknippar du också julen med stress? Vi är många som låter julen präglas av måsten och höga förväntningar. Men det finns ett alternativ! Läs min e-bok “En hållbar jul” och få inspiration till att fira en enklare jul där dina nära relationerna står i fokus. Allt annat är ju faktiskt en bonus! Är det viktigt för dig att koka knäck och griljera skinka, så börja med det i god tid innan kvällen den 23:e. Sänk ambitionsnivån, be om hjälp och släpp prestigen. Så kan du fira en hållbar jul!

I boken får du en mängd praktiska tips som gör det roligare att fira jul och som minskar stressen. Bland annat tar jag upp hur du kan skapa en annorlunda adventskalender med saker som faktiskt kommer till glädje och användning lång tid framöver. Jag tipsar också om ekologisk mat som skapar mindre svinn. Mer grönsaker och mindre kött är bra både för hälsan och planeten!

När det gäller presenter så får du konkreta råd kring hur du kan skapa saker själv att ge bort och hur du går tillväga för att ge bort tid och upplevelser. Dessutom tipsar jag om att du kan gå igenom vad du redan har hemma och hitta fynd att ge bort.

I grunden handlar det om att fokusera på rätt saker. att börja i god tid och komma ihåg att det viktigaste är att få vara tillsammans med dem du tycker om. Köp “En hållbar jul” redan idag och börja fira jul på ett nytt och hållbart sätt!

Tillgänglig för nedladdning direkt efter köp.