Kvällskurs på distans: Hitta din hållbara takt

1250,00 kr inkl moms

I lager

Nästa omgång startar den 19 augusti 2021

Kämpar du med att komma ikapp och hinna med? Kom med på en kvällskurs fylld med verktyg för att hitta en bättre balans!

Om kursen

Målet med kursen är att ge dig en förståelse för hur en vardag i en hållbar takt kan te sig. I en liten grupp på max 8 personer samlas vi (på distans såklart) under 5 gånger för att lära oss mer om bland annat acceptans, utvärdering och prioritering.

Under kursens gång bygger du en gedigen verktygslåda som kan hjälpa dig bli mer medveten om hur du spenderar din tid och energi. Du lär dig också hur du kan använda den medvetenheten till att bygga vanor som varar länge.

Tillsammans bygger vi ett större självförtroende – vi är kompetenta individer som kan hantera livets utmaningar på ett medvetet och strukturerat sätt.

Carin H Brander

Jag som är kursledare heter Carin H Brander, och jag jobbar med att hjälpa folk att hitta sin hållbara takt i livet. Min erfarenhet kommer ifrån IT-världen, där jag har jobbat med att hjälpa team och organisationer med att förbättra sina arbetssätt och processer.

Det som är spännande med det, är att det går att använda precis samma verktyg och teorier även i vardagen – det får du lära dig mer om när du går den här kursen!

Tider

Dag: Torsdagar
Tid: 18:30-20:00

Tillfällen för nästa omgång

  • 19 augusti
  • 26 augusti
  • 2 september
  • 9 september
  • 16 september

Teknik

För att delta behöver du verktyget Teams, antingen på telefonen eller på en dator med webbkamera och mikrofon.

Pris och betalning

Ordinarie pris är 1250 kr inkl moms.