Hitta din hållbara takt

Är du full av idéer och driv, men får spendera dagarna med att släcka bränder och hantera oförutsedda saker? Känns det som att du inte alls har fått gjort det du ville när du avslutar dagen? Tänker du ofta att det borde finnas ett bättre sätt att strukturera vardagen på?

Om du vill känna dig lugnare och mer fokuserad, kan jag hjälpa dig att få rätt saker gjorda. Häng med på en webbkurs som ger dig verktygen du behöver!

Om kursen

Målet med kursen är att ge dig en förståelse för hur en vardag i en hållbar takt kan te sig.

Under kursens gång bygger du en gedigen verktygslåda som kan hjälpa dig bli mer medveten om hur du spenderar din tid och energi. Du lär dig också hur du kan använda den medvetenheten till att bygga vanor som varar länge.

Tillsammans bygger vi ett större självförtroende – vi är kompetenta individer som kan hantera livets utmaningar på ett medvetet och strukturerat sätt.

Carin H Brander

Jag som är kursledare heter Carin H Brander, och jag jobbar med att hjälpa folk att hitta sin hållbara takt i livet. Min erfarenhet kommer ifrån IT-världen, där jag har jobbat med att hjälpa team och organisationer med att förbättra sina arbetssätt och processer.

Det som är spännande med det, är att det går att använda precis samma verktyg och teorier även i vardagen – det får du lära dig mer om när du går den här kursen!

Gå webbkursen nu: